The Basic Principles Of su kaçağı tespit

Wiki Article

Dürüst işinin ehli thirty yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Su kaçağı tespiti sırasında, evinizin içindeki ve dışındaki boru hatlarının incelenmesi önemlidir. Tesisat sisteminizin detaylı bir analizi yapılmalı ve olası zayıf noktalar belirlenmelidir.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Ben sizlere yuvanız da dimensions fazla rahatsızlık vermeden profesyonel olarak işlemi mi ya da işlemlerimi en kısa sürede yapıp sizleri mutlu ve huzurlu bir şekilde...

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Su tesisatlarının kullanıldığı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çok normaldir.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde su kaçak tespiti sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları su kaçağı tespit gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli su kaçağı tespit ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Su kaçakları eski tip tesisatlarda olduğu gibi yeni taşındığınız evde e olabilmektedir. Su tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı hata yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya çıkması istenmeyen bir durumdur.

Duvardan su sızması Yağmur gider borularından kaynaklana bilir. Yağmur gider boruları duvarın dış yüzünden indiği için olası bir çatlak, kırık su kaçırmasına sebep olacaktır. Yağmur su giderleri dış etkenlerden ve kullanım hatalarından kaynaklı sıklıkla tıkanmaktadır.

Sayın Ülkü bey, İstanbul'un tüm ilçelerine servisimiz bulunmaktadır, her katın kendine ait vanası bulunuyor mu, eğer bulunuyorsa işlemler daha hızlı yapılır, su kaçaklarını akustik dinleme cihazları ile buluyoruz, eğer pis su tesisatında bir kaçak varsa da bunu kameralı cihazlarla buluyoruz, su kaçağı tespit kaçağı tespit ettikten sonra onarımın durumuna göre ekibimiz sizlere fiyat veriyorlar, eğer sadece ufak plastik bir borudan su sızıntısı varsa one hundred-two hundred TL arasında bir onarım bedeli çıkar daha farklı bir sorun var ise su kaçak tespiti uzman ekibimiz sizlere fiyat teklifini sunacaklardır.

Report this wiki page